Socializează!


Închide X
abouts

Misiunea Noastră: “Mezeluri de Calitate”

about-1

Activitate Principală

SC LEFRUMARIN SRL Săcele este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în 1991, având ca domeniu principal de activitate producția de preparate din carne, creşterea, îngrăşarea şi abatorizarea animalelor, comerţul en-gros şi en-detail cu produse alimentare, având o reţea proprie de magazine şi o reţea de distribuţie.

about-2

Calitate

Experienţa acumulată în domeniul producţiei şi comercializării produselor alimentare ce au o piaţă de desfacere dinamică şi sensibilă la cerinţele clienţilor au determinat ca ţelul nostru să fie calitatea, atât în ceea ce priveşte produsele fabricate cât şi serviciile pe care le oferim prin comercializarea lor.

about-3

Spirit

Spiritul în care angajaţii societăţii noastre îşi desfăşoară activitatea este unul pe deplin responsabil, iar pentru a deveni furnizorul preferat al clienţilor noştri ne dezvoltăm continuu componentele de producţie prin achiziţia celor mai moderne utilaje şi tehnologii, şi utilizarea celor mai bune materii prime şi ingrediente.

Din 1991 până în prezent, drumul a fost lung dar şi plin de satisfacţii şi provocări, rezultatul fiind un flux neîntrerupt în aprovizionarea cu materii prime de calitate şi fără a depinde în totalitate de marii noştri furnizori.