Socializează!


Închide X
distribution-1

Către Europa

Produsele Lefrumarin sunt acum prezente pe piaţa europeană, fiind exportate în Belgia, Grecia, Italia, şi Spania.

distribution-2

Reţeaua de Distribuţie Proprie

În anul 2001, s-a creat în cadrul societăţii departamentul distribuţie care are ca principal obiectiv promovarea şi desfacerea produselor LEFRUMARIN pe pieţe noi.

distribution-3

Mașini

Parcul auto performant este format din peste 65 de autoutilitare termoizolante, dotate cu instalaţii de refrigerare ce asigură un înalt grad de satisfacere a clienţilor în ceea ce priveşte promptitudinea livrărilor şi calitatea produselor.

distribution-4

Către Județe

Practicând o distribuţie proprie punctuală pe sistem de comenzi transmise electronic, împreună cu livrarea produselor LEFRUMARIN la sediul beneficiarilor în mai puţin de 20 de ore, echipa de vânzări LEFRUMARIN a reuşit cu succes să acopere în prezent următoarele judeţe:
Braşov, Covasna, Harghita, Sibiu, Mureş, Bistriţa, Maramureş, Cluj, Alba, Hunedoara, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Bacău, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea, şi Vaslui.

distribution-5

Relații Excelente

Experienţa reprezentanţilor de vânzări, serviciile oferite, calitatea celor peste 100 de produse comercializate, au făcut în scurt timp din LEFRUMARIN furnizorul favorit al celor peste 1700 de clienţi.
Toate acestea au dus la construirea unei excelente relaţii între producător şi clienţii săi.