Socializează!


Închide X
image desc image desc image desc image desc image desc image desc

Nu uita să te bucuri de viață!

Complexul Hotelier*** "Hanul Domnesc" Braşov este un loc în care te vei simţi minunat alături de prieteni şi de familie. Vă invităm să descoperiţi un loc special, un ambient cald, tradiţional unde vă veţi simţi cei mai de seamă oaspeţi.

Fie că doriţi să serviţi o mâncare gustoasă, să petreceţi clipe frumoase alături de cei dragi, fie că sunteţi în trecere prin Braşov, sau aveţi un eveniment special de sărbătorit, la noi veţi găsi ceea ce căutaţi: un loc primitor, o servire ireproşabilă, curăţenie, prospeţime şi înainte de toate, profesionalism.

Restaurant "Hanul Domnesc"

Locul ideal unde puteţi servi prânzul sau cina, savurând cele mai delicioase preparate ale bucătăriei naţionale oferite de specialiştii noştri în arta culinară.

Restaurantul pune la dispoziţia clienţilor o capacitate de 180 de locuri, împărţit în mai multe separeuri pentru a creea intimitate, este locul potrivit atât pentru petreceri private cât şi pentru o masă relaxantă cu prietenii sau o cina romantică. Calitatea este garantată de Lefrumarin.

Hotel Hanul Domnesc***

Oferim oaspeţilor noştri 48 locuri de cazare dispuse în 23 spaţii de cazare în următoarea structură: 2 apartamente, 12 camere matrimoniale şi 9 camere duble twin.

Toate camerele sunt intime, foarte spaţioase, mobilate modern, sunt echipate şi utilate conform ultimelor standarde: accesul se face pe bază de carduri magnetice, mini bar, TV LCD şi cablu cu peste 60 de canale, telefon naţional şi internaţional, internet wi-fi de mare viteză, băi dotate cu cabine de duş şi uscător de păr, birou de lucru, sistem automat de control al temperaturii, detectoare de fum şi sistem de prevenire al incendiilor.

Nunţi, mese festive, evenimente business şi alte ocazii speciale

Complexul turistic Hanul Domnesc*** vine în sprijinul tuturor celor care doresc să organizeze evenimente importante, conferinţe sau întâlniri de afaceri, prin cele trei săli cu capacităţi de 60 locuri, 200 locuri si 350 locuri.

Pentru fiecare sală, în funcţie de evenimentul dorit punem la dispoziţia clienţilor materiale necesare bunei derulări a oricărui eveniment: săli spaţioase, decoraţiuni de nuntă de diferite culori şi modele sau aparatură necesară conferinţelor.

Managerii de eveniment pregătesc totul până la cel mai mic detaliu, de la echipamentul necesar până la coffe break-uri.